onsdag 14. desember 2011

Luciakrisa

Stakkars Sverige!

Det viser seg at likestillingen i Sverige kun har bidratt til å frigjøre kvinner, det vil si - latt dem stjele menns posisjon. Vi ser nå et fryktelig overtramp på menns integritet, da flere mener at Lucia fortsatt må være jente, og gutter ikke får lov til å være Lucia.

Vi er på vei mot et apartheid-samfunn hvor kun jenter skal få gå med lysekrone 13. desember! Vi må ikke gi etter for denne nye kjønnsdiskriminerende bølgen! Hva blir det neste? Kanskje gutter ikke skal få lov til å gå i hvitt en gang? Eller kanskje menn ikke skal få lov til å kle seg ut som julenisse?

Hvilken gutt husker ikke tilbake på tiden da han drømte om å gå med adventslys på hodet og gå inn i våre mørke hus, stige med tente lys???

I en NTB-artikkel på Vårt Land sine nettsider kan vi lese den forskrekkelige historien om en gutt som ble stemt opp av sine klassekamerater til endelig å bli Lucia kun for å bli møtt av nei fra ledelsen! Nordmenn klager over smørkø og sovjetiske tilstander, men det er fortsatt langt fra det gjennomregulerte, Luciatotalitære Sverige!

Til tross for dette må jeg legge til at også Norge har Luciakrise! Dette er etterskjelv, eller parallellskjelv av smørkrisa! For det første er det ikke nok smør til å dekke lussekattebehovene i landet! For det andre var det ikke safran på butikken i går! Tenke seg å være utsolgt for safran på selveste Luciadagen, dere!

Tenk den som kunne ha klatret på EUs smørberg nå (men ikke vært i Sverige), stått i safranregn med lysekrone på hodet og hvit frakk! Men neida...

http://www.vl.no/verden/svensker-sier-nei-til-gutter-som-lucia/

Og du kan ta en klatt smør på at jeg mener dette forferdelig alvorlig.

2 kommentarer:

Birger sa...

Det går mot slutten, ja. Sivilisasjonen er på vei ned. I Fredrikstad nektes man å gå med nisselue ! Hvor skal det ende med den vestlige, kristne kulturen ? Barbariet vil fortære oss. Jeg trekker nisseluen min godt ned over øynene i avsky, for å slippe å se på forfallet.

Nikolai sa...

Det er riktig. Det er INGENTING vi kan gjøre nå.

Det hele har blitt planlagt i lengre tid i det som folk trodde var en fraflyttet gruveby på Svalbard, nemlig Pyramiden. Der har en utvalgt orden etablert seg som har et nettverk større enn vi kan fatte.

Vi begynte å se tegnene allerede da det ble snakk om å fjerne 50-øringen, men nå burde det være klart for alle at vi står på kanten av stupet!

Og mens det hele pågår kan vi ikke en gang trøste oss med smør!